22_03_29_erdmost_nincskep

Vigyázz, kresz, rajt

22_03_29_erdmost_nincskep

Vigyázz, kresz, rajt

A közlekedésbiztonsági feladatokban legügyesebb család idén is egy új autót nyerhet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A közlekedés szabályaival már a legfiatalabbaknak is érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig sosem árt azokat újra átismételniük és példaként szolgálniuk. Ez a gondolat hívta életre tizenkét évvel ezelőtt a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedősorozatot.

A visszajelzések, a területi versenyeken szerzett pozitív tapasztalatok alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság az Autós Nagykoalíció és a Škoda Magyarország bevonásával idén is megrendezi a versenyt, amelyen minden évben több száz család vesz részt.

Idén április 22. és június 17. között húsz helyszínen (főváros és vármegye székhelyek) mérhetik össze tudásukat a családok tesztlap kitöltésével, autós és kerékpáros ügyességi feladatokban, műszaki ismeretekben, elsősegélynyújtás terén és egyéb, a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos feladatok elvégzésével.

A versenyekre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család nevezhet, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá amennyiben hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

A területi versenyek legjobbjai az országos döntőben csapnak majd össze. A korábbi évekhez hasonlóan a győztes család egy Škoda FABIA személygépkocsival térhet haza.

A verseny részleteiről, a jelentkezés további feltételeiről itt lehet tájékozódni.

forrás: police.hu fotó: kozlekedikacsalad.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email