Csáki Zsófi sem marad

Újabb távozók az érdi kézicsapatnál

Csáki Zsófi sem marad

Újabb távozók az érdi kézicsapatnál

Már négy játékos biztosan távozik az NB I-es Érd kézilabdacsapatától

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A napokban jelentette be az NB I-ben a kiesés elkerüléséért küzdő, ám nagyon nehéz helyzetben lévő Érd női kézilabdacsapata, hogy a szezon végén távozik két alapembere, Hadfi Gréta és Fekete Bozsana a csapatból.

A kapus és a balszélső után két újabb játékossal bővült a távozók listája. A klub tájékoztatása szerint a 2020 óta a csapat mezét magára öltő beálló, Paróczy Sára is eligazol a 2022/2023-as szezon végén. A három idény alatt eddig 197 gólt szerző játékos mellett a balátlövő Csáki Zsófi sem marad. Az idény elején Algyőről érkezett kézilabdázó 40 gólnál jár a jelenleg is futó kiírásban.

 

Az Érd tizenhét fordulót követően három győzelemmel és tizennégy vereséggel, hat ponttal a tabella utolsó előtti, tizenharmadik helyén áll. Egyedül a hárompontos Nemzeti Kézilabda Akadémiát előzi meg Simics Judit alakulata, míg a biztos bennamardást jelentő tizenkettedik helyen álló Dunaújváros hat ponttal többet, tizenkettőt szerzett a szezon eddig eltelt időszakában.

Fotó: Érd Handball

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email