Hadfi Gréta

Alapemberek távoznak az érdi kézilabdacsapatból

Hadfi Gréta

Alapemberek távoznak az érdi kézilabdacsapatból

A balszélső Fekete Bozsana és a kapus Hadfi Gréta is távozik az idény végén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban szereplő Érd bejelentette, hogy két kulcsjátékosa is elhagyja a klubot a szezon zárultával.

A balszélső Fekete Bozsana harmadik idényét tölti jelenleg a városban (egyhuzamban, hiszen korábban már volt az Érd játékosa – a szerk.), és a csapat egyik legeredményesebb kézilabdázója. Fekete az MTK Budapestben folytatja (ismét) pályafutását, ezt a budapesti kék-fehér egyesület is megerősítette.

A Ferencvárostól érkezett, második éve Érden védő kapus, Hadfi Gréta szintén a távozók táborát erősíti a 2022/2023-as bajnoki kiírás végén. A hálóőr az ország nyugati felében, Mosonmagyaróváron szerepel a következő idénytől. Utóbbi klub már bejelentette a játékos érkezését.

Az Érd nincs túl fényes helyzetben, ami a női kézilabda NB I jelenleg is futó szezonját illeti. Simics Judit csapata a kiesést jelentő, tizenharmadik helyen található. Mindössze három győzelmet és hat szerzett pontot számláló mérleggel rendelkezik. A tizenkettedik, már bennmaradást étő pozícióban álló Dunaújváros tizenkét pontos, vagyis hattal többet szerzett eddig, mint az Érd.

Fotók: Érd Handball

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email