Érdi sikerek Brandenburgban

Megint közelebb az Európa-játékokhoz

Érdi sikerek Brandenburgban

Megint közelebb az Európa-játékokhoz

Molnár Tamás és Baljer Kitti is aranyérmet nyert a szumósok kvalifikációs versenyén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ismét közelebb kerültek egy kicsivel az érdi szumósok a nyári, varsói Európa-játékokhoz, miután értékes pontokat szereztek a németországi Roland Cup-on. Az Európa-kupa-sorozat brandenburgi állomásán aranyérmes lett Molnár Tamás a felnőtt férfi mezőny 115 kg-os súlycsoportjában.

„Tízen voltunk a csoportban. Három meccsem volt, sorrendben olasz, lengyel és német sráccal kellett megbirkóznom az aranyéremért. Viszonylag simán és magabiztosan nyertem. Az volt a legfontosabb, hogy minél több pontot gyűjtsek, mert célom, hogy ott legyek az idei Európa-játékokon” – nyilatkozta az ÉrdMost.hu-nak Molnár Tamás.

A női U18-as mezőnyben született a másik érdi aranyérem: Baljer Kitti a 60 kg-os súlykategóriában nem talált legyőzőre. Kitti a felnőtteknél is szerencsét próbált, mely végül bronzérmet ért számára.

Német és észt versenyzőkkel kellett összemérnem a tudásom és szerencsére sikerrel jártam. Örültem, hogy ismét dobogóra állhatok és ennek a legfelső fokára. Ezt követően a felnőttek között is felmérhettem magam, ahol szintén érmes lettem. Nem vagyok csalódott, kemény volt a mezőny. Gyakorlásnak tökéletesnek bizonyult, hisz már tudom, mire kell számítanom – értékelt Baljer Kitti.

Az Érdi Spartacus SC további sportolói közül Berta Mike ezüstérmes lett felnőtt 70 kg-ban. Bronzéremnek Buzás Patrik 85 kg-ban, Délceg József 100 kg-ban, továbbá Végh Artúr +115 kg-ban örülhetett.

Fotó: Érdi Spartacus SC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email