kituntetesdoloresz_230223.jpg

Országos elismerés az érdi rendőrnőnek

kituntetesdoloresz_230223.jpg

Országos elismerés az érdi rendőrnőnek

Victima Protector díjjal ismerték el Szatmáriné Berczi Dolóreszt, az áldozatsegítésben végzett kiemelkedő munkájáért.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szatmáriné Berczi Dolóresz címzetes rendőr százados az Érdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadója. Személye nem ismeretlen az érdiek előtt, hiszen számtalan helyi rendezvényen ott van, segít, tájékoztat, felvilágosít.

Dolóresz áldozatvédelmi referens is az érdi kapitányságon.

A rangos kitüntetést többedmagával vehette át február 24-én a Belügyminisztérium dísztermében, Töreki Sándor országos rendőrfőkapitány-helyettestől.

Dolóreszt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság terjesztette fel a díjra, az áldozatok segítése érdekében végzett kiemelkedő munkájáért.

„Nagyon szép elismerés, büszke vagyok, hogy átvehettem. Felemelő érzés volt hallgatni a díj átvételét megelőző  laudációt, amelyben a munkásságomat, eredményeimet ismertették” – mondta az ÉrdMostnak Dolóresz a ceremóniát követően.

A Victima Protector díjat azon szakemberek számára alapította az Igazságügyi Minisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság, akik az áldozatsegítés területén kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Az elismerést a bűncselekmények áldozatainak világnapjához kapcsolódva adják át.

 

Fotó: Szatmáriné Berczi Dolóresz

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email