Érdi bajnoki címek úszásban

Mekkora csodát varázsoltak az érdi úszók: 7 bajnoki címet nyertek az OB-n

Érdi bajnoki címek úszásban

Mekkora csodát varázsoltak az érdi úszók: 7 bajnoki címet nyertek az OB-n

Az Érdi Vízisport Kft. szenior úszói tizenhat dobogós helyezéssel zárták a százhalombattai versenyt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hét országos bajnoki címet szereztek az Érdi Vízisport Kft. szenior versenyzői a hétvégén rendezett  XII. Rövidpályás Szenior Országos Bajnokságon, Százhalombattán. A kétnapos rendezvényen a hét érdi sportoló összesen huszonhat versenyszámban állt rajthoz.

Az egyéni számokat illetően Tóth Csaba 100 és 200 méter pillangón, Fekete-Nagy Ádám 200 m háton, Kőhalmi András pedig 50 és 100 m gyorson, továbbá 50 és 100 m mellen is győzedelmeskedett. Váltóban a legjobb eredményt a Tóth Csaba, dr. Kovács András, Szilágyi Márton, Kőhalmi András négyes érte el, amely a IV. korcsoportos 4×50 méteres gyorsváltóban alig maradt le az aranyéremről és második helyen ért célba.

„Kis csapatunknak ez volt az igazi teljes létszámú megmérettetése elindulásunk óta, és a 38 nevezett csapatból 15. helyet sikerült megszerezni az összesített pontversenyben. Ez kiváló eredmény és bizakodással tölt el, hogy sikerül még népszerűbbé tenni a szerior úszást Érden is. Kiváló állomás volt az áprilisban, Kecskeméten rendezendő Duna Kupa Országos Bajnokságra való felkészülésben” – nyilatkozta Kőhalmi András, a csapat vezetője.

Fotó: Érdi Vízisport Kft.

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email