23_02_14_tuz_a_hatso_kertben_3

Teljes terjedelmében lángolt az érdi műhely és két autó

23_02_14_tuz_a_hatso_kertben_3

Teljes terjedelmében lángolt az érdi műhely és két autó

Erősítést küldött a katasztrófavédelem Törökbálintról a tűz megfékezésére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kék lámpával száguldó, szirénázó tűzoltóautók verték fel kedden délelőtt az érdi Áfonya utca csendjét. Többen is kétségbeesve hívták az érdi lánglovagokat, miután egy családi házzal egybeépített 40 négyzetméteres autószerelő műhelyben felcsaptak a lángok.
„Az érdi hivatásos tűzoltók azonnal a helyszínre siettek, de addigra már a műhely teljes terjedelmében égett, ráadásul a lángok átterjedtek a családi ház tetőszerkezetére, és az udvaron álló két autóra is” – ismertette a súlyos helyzetet Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
A katasztrófavédelem erősítésként riasztotta a törökbálinti tűzoltókat, de a helyszínre indult egy vízszállító kocsi és a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat autója is.
„A riasztáskor úgy értesültünk, hogy egy személy is veszélyben van, de mire a tűzoltók kiértek, már kihozták, így személyi sérülés nem történt. Úgy tudjuk, a leégett műhelyben is volt egy autó, de ezt egyelőre még vizsgáljuk, miként a tűz keletkezésének okait is. A tüzet több vízsugárral sikerült eloltani, közben még egy oxigénpalackot is kihoztak a kollégáink sértetlenül.  Jelenleg még izzik a parázs, az utómunkálatokat elvégezzük, a veszélyhelyzetet azonban elhárítottuk” – fűzte hozzá a szóvivő.

Fotó, videó: Jeney Gergely/ÉRD TV

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email