erdirablo_jpg_police.hu

Rémálom Érden: 71 éves nénit rabolt ki otthonában N. Károly – videó

erdirablo_jpg_police.hu

Rémálom Érden: 71 éves nénit rabolt ki otthonában N. Károly – videó

A hős érdi nyomozók négy óra alatt elfogták és bilincsbe verték a szívtelen férfit.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Még a gyűrűjét is lehúzta az idős néni ujjáról az a szívtelen rabló, akit az érdi rendőrök a hétvégén négy óra alatt elfogtak és rács mögé dugtak. Pedig a gyanútlan asszony még segített is az idegennek, amikor az  bekopogott az ablakán, hogy vizet kér. A férfi az ablaktáblát benyomva beugrott a lakásba, kitépte a vezetékes telefon zsinórját, hogy a házigazda ne tudjon segítséget hívni. Majd teljes erőből addig szorította  a törékeny néni csuklóját, amíg az utolsó forintig oda nem adta neki a spórolt pénzecskéjét. Videó:

A rabló ezután magához vette a házigazda slusszkulcsát, az ékszereit, majd elmenekült. Szerencsére az érdi rendőrök ezúttal is sikerrel jártak, négy órán belül otthonában elfogták a 35 éves rablót, N. Károlyt. Hiánytalanul megtalálták nála az elrabolt pénzt – írta a police.hu.

„Elfogyott a pénzem, elfogyott a cigim, szégyelltem magam, hogy nincs semmim, és arra gondoltam, hogy ott van egy zálogház, kirabolom azt, majd valakiről lehúzok egy kocsit és elmenekülök” – magyarázta a nyomozóknak a rabló. Zálogház helyett az idős nénit fosztotta ki. N. Károly, aki a kihallgatásán mindent beismert. Ügyében az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás miatt nyomoz.

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email