szegfukatyu1_230213

Autógyilkos kátyú a Szegfű utcában

szegfukatyu1_230213

Autógyilkos kátyú a Szegfű utcában

A gödör több áldozatot is szedett, de hamarosan jön a megoldás.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Elképesztő állapotok uralkodnak a Szegfű utca és a Balatoni út kereszteződésében: egy csatornafedél mellett beszakadt az aszfalt, jó tíz centi mély gödör keletkezett, ami igencsak balesetveszélyes. Ezt az információt az ÉrdMost egyik olvasója osztotta meg velünk, aki reggelente erre kerül, hogy megússza a Diósdi és Balatoni utak lámpás kereszteződését.

Nem csak ő tesz így, hanem még nagyon sokan. Dél körül, amikor már bőven lefutott a reggeli csúcs, még mindig nagy volt a forgalom a keskeny Szegfű utcában. Itt két autó sem fér el egymás mellett az úttesten, és ez a Balatoni út kereszteződésében bizony nagy gondot okoz.

Az egyik oldalon ugyanis egy pizzéria parkolója van, és mivel ott gyakran állnak autók, a kocsik csak az úttest másik oldala felé húzódhatnak le, hogy elengedjék a szembejövőket. Csakhogy itt van a fent már említett csatornafedél, ráadásul a terület igen elhanyagolt: gumiabroncsok, autóalkatrészek tarkítják – utóbbiak vélhetően a kátyúba futott autókról szakadtak le.

Jeleztük a látottakat a Polgármesteri Hivatalnál. László Ferenc kommunikációs vezető elmondta:

mostanáig nem érkezett bejelentés a város utcáinak karbantartásáért felelős ÉKFI-hez az említett kátyúról  (sem e-mailen, sem a hivatalos internetes hibabejelentőn, sem telefonon).

Most, hogy közbenjárásunkra tudomást szereztek a helyzetről,  amint lehet, kimennek a helyszínre, felmérik az útpadka károsodását, majd gondoskodni fognak az úthiba lehető leggyorsabb kijavításáról.

A hivatal arra kéri az érdieket, ha problémákat észlelnek a közterületeken, használják az ÉKFI bejelentő felületét, hogy munkatársaik a lehető leghamarabb intézkedhessenek. 

Fotó: Ádám Katalin

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email