22_03_29_erdmost_nincskep

Hármas karambol történt az M6-os autópályán

22_03_29_erdmost_nincskep

Hármas karambol történt az M6-os autópályán

Egy tréler, egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Baleset történt hétfőn a délelőtti órákban az M0-ás autóúton, a 7-es főút csomópontjához közel két kamion ütközött össze. A karambol miatt az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, így komoly forgalmi dugó alakult ki a környéken – adta hírül  Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

„Ez a torlódás vezetett aztán egy másik balesethez, ami az M6-os autópálya 15-ös kilométerénél, Nagytéténynél történt” – mondta el az ÉrdMost kérdésére Csámpai Attila, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Itt egy tréler, egy kisteherautó és egy személyautó rohant egymásba. A helyszínre az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították és biztosították a helyszínt, amíg a Közút munkatársai meg nem érkeztek a helyszínre. Személyi sérülésről nem tudni.

 

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email