ledizzovillanykortePixabay_230205.jpg

Hétfőtől fényárba borulhatnak az érdi lakások

ledizzovillanykortePixabay_230205.jpg

Hétfőtől fényárba borulhatnak az érdi lakások

Két helyszínen kezdődik meg a LED-izzók kiosztása február 6-án.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi önkormányzat több mint ezerháromszáz családnak oszt ki ingyen mintegy tizenkilencezer Cyeb gyártmányú LED-égőt,  több millió forint értékben. (Az izzócsere-akcióról korábban itt írtunk.)

Az izzócsere-programra korábban kellett regisztrálni. A részt vevőknek névre szólóan csomagolták az izzókat február első napjaiban, a kiosztásra pedig  február 6-a és február 28-a között kerül sor a Polgárok Házában és a Parkvárosi Közösségi Házban (Gépész u. 14.)

Az átvételre a következő időpontokban van lehetőség:
Hétfő: 10-től 16 óráig
Kedd: 10-től 16 óráig
Szerda: 14-től 20 óráig
Csütörtök: 14-től 20 órái.
Péntek: 14 órától 20 óráig
Február 11-én, szombaton: 10-től 16 óráig.

A szervezők kérik, mindenki hozza magával a személyi igazolványát és lakcímkártyáját, és szükség esetén egy meghatalmazást (ha nem az veszi át a csomagot, aki a családból regisztrált).

Az önkormányzat kéri, hogy a régi izzókat ne hozzák el, hanem adják le olyan szaküzletekben, ahol ezeket visszaveszik és gondoskodnak az ártalmatlanításukról – így a lecserélt izzók nem szennyezik a környezetet.

Hallgassa meg az ÉrdFM 101.3 interjúját László Ferenccel, a Polgármesteri Hivatal vezetőjével, aki rádiónknak elmondta azt is:

van olyan igénylő, aki három izzót kért, más negyven darabot.

Az, hogy ki hány izzóra jogosult, több tényezőtől függ, többek közt az áramszámlától, illetve hogy hány helyiséget világít meg otthon.

A LED-akció várhatóan még az idén folytatódik: az önkormányzat bízik benne, hogy tavasszal meg tudnak állapítani a gyártóval, és ősszel elindulhat a regisztráció – és ha az adminisztráció, a szállítás és a csomagolás időigényes folyamata akadálytalanul lezajlik, még év végén megtörténik az újabb LED-ek kiosztása.

Fotó: Kling József, kiemelt kép:Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email