led2

Hétfőtől lehet átvenni az ingyenes LED-izzókat

led2

Hétfőtől lehet átvenni az ingyenes LED-izzókat

Február 6-a és február 28-a között a Polgárok Házában és a Parkvárosi Közösségi Házban osztják szét az energiatakarékos égőket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy arról az ÉrdMost is beszámolt, az önkormányzat még tavaly ősszel indította útjára az ingyenes LED-égő programot, ami a regisztrációs időszakot, majd az izzók beszerzését és a csomagok összeállítását követően átvehető lesz.

Az érdi önkormányzat dolgozói összekészítették a modern, takarékos LED-izzókat tartalmazó csomagokat, amit február 6-a és február 28-a között hétköznaponként, illetve február 11-én szombaton vehetnek át azok az érdiek, akik tavaly év végén regisztráltak a programban – olvasható a város Facebook oldalán.

Eszerint a csomagokat az igénylők a csomagokat két helyszínen tudják átvenni. Az egyik a Polgárok Háza, (Érd, Alsó u. 3) a másik pedig a Parkvárosi Közösségi Ház (Érd, Gépész u. 14).

Az átvételre a következő időpontokban van lehetőség:
Hétfő: 10-től 16 óráig.
Kedd: 10-től 16 óráig.
Szerda: 14-től 20 óráig.
Csütörtök: 14-től 20 óráig.
Péntek: 14 órától 20 óráig;

Illetve egy alkalommal hétvégén is, egész pontosan február 11-én, szombaton: 10-től 16 óráig várják az érintetteket.

A szervezők kérik, mindenki hozza magával a személyi igazolványát és lakcímkártyáját. Abban az esetben pedig ha valaki más veszi át a csomagot, mint, akinek a nevére szól, akkor írjanak róla egy meghatalmazást.

A régi izzókat nem szükséges elhozniuk. Esetenként előfordulhat, hogy nem pontosan azt a Watt-számú égőt találják majd a csomagban, mint amilyet igényeltek, de a teljesítményben, azaz fényerőben (Lumen) nem lesz különbség. Azaz olyan Lumen-számú égőket biztosítunk, amelyek teljes mértékben megfelelnek az eredetileg igényelt izzók teljesítményének.

A program keretében az érdi önkormányzat több mint 1.300 családnak oszt ki ingyen több mint 19.000 darab modern izzót több millió forint értékben. Ezek a LED-izzók akár 80-90 százalékos energiamegtakarítást is képesek biztosítani, ráadásul az élettartamuk akár a 10 évet is elérheti.

Forrás: Facebook/Érd MJV Önkormányzata

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email