lekvár

„Emberségből jelesre vizsgáztak az érdiek”

lekvár

„Emberségből jelesre vizsgáztak az érdiek”

Büszke lehet magára ez a város, ahol ennyi jóérzésű ember él.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Még decemberben – advent idején – azzal kereste meg az érdi városházát a Bait Maker Kft., hogy szeretne felajánlani 90 doboz, egyenként 5 kilós kiszerelésű baracklekvárt. A városvezetés azt javasolta a cégnek,  adományával az érdi rászorulókon kellene segíteni. Ezt követően az önkormányzat Szociális Gondozó Központja munkatársai segítettek a szétosztásban.

Közbenjárásukkal minden egyes doboz lekvár a lehető legjobb helyre került. Rászoruló családok, gyerekek, idősek, hajléktalanok osztozhattak a nagylelkű felajánlásban – tudta meg az ÉrdMost László Ferenctől, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetőjétől.

karacsonyfa

 

Aki hozzátette: az energiaválság első évében, 2022 karácsonyán egyáltalán nem kellett közpénzt költeni a díszkivilágításra. Ugyanis annak költségeit a polgármester megkeresésére a város egyik legjelentősebb adófizetője, a német tulajdonú high-tech cég, a Prettl Electronics Hungary Kft. állta. De a körforgalomban álló fenyőt is ingyen kapta a város: állampolgári felajánlásból érkezett. Mi több, a fa felállítására is egy érdi cég, a Borsos Daru vállalkozott.

karacsonyfa_191129

Persze Érden a jótékonykodás karácsonykor sem ért véget. Városunk Szociális Gondozó Központja az elmúlt héten közvetlenül is kivette a részét a jótékonykodásból: süteményeket készített, palacsintát sütött és osztott szét a rászorulók között.

„Szerencsére Érden nincs hiány olyan vállalkozásokból, amelyek tenni akarnak a közösségért. Jóleső érzés, hogy évszaktól függetlenül ennyi jóérzésű ember, cégvezető kereste meg felajánlásával az önkormányzatunkat. Így kaphattak például a helyi óvodások az érdi családi tulajdonban lévő mérnökiroda, a Sentimento Kft. jóvoltából több mint 1200 fejlesztőfüzetet. Kimondhatjuk: emberségből jelesre vizsgáztak az érdiek” – mondta búcsúzóul László Ferenc.

 

 

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email