washing-machine-g209818262_1920

Nagy bajba került a Fészek Egyesület, mosógépre van szüksége

washing-machine-g209818262_1920

Nagy bajba került a Fészek Egyesület, mosógépre van szüksége

Elromlott az egyesület két mosógépe közül az egyik, segítség nélkül képtelenek másikat szerezni.

A Fészek Gyermekvédő Egyesület 25 éve segíti a bajba került gyermekeket, és 2003 óta működteti Érden átmeneti gyermekotthonát. Befogadja a krízishelyzetbe került gyerekeket, segíti, támogatja családjaikat. Adományból sosem elég, hiszen mindig adódik valami fontos, amire gyűjteni kell. Időnként váratlan kiadások is felmerülnek, amelyeket nehéz azonnal orvosolni.

Ez történt a héten is, hiszen az átmeneti gyermekotthon egyik mosógépe végképp mondta fel a szolgálatot. Nyitrai-Hell Szilvia egyesületi titkár elmondta, várják a jóérzésű emberek felajánlásait. Legyen az új vagy akár használt gép, csak egy a fontos:  megbízhatóan működjön. Hiszen az otthonban lakó tizenöt gyermekre szinte folyamatosan mosnak.

Jó lenne, ha minél nagyobb kapacitású lenne a gép. Természetesen nem ipari mosógépre gondolunk, de azért jó, ha strapabíró. Elöltöltős és felültöltős gépnek egyaránt örülünk

– mondta el Nyitrai-Hell Szilvia.

Több jótékonysági akció is rendeznek az év során, amikor közvetlenül támogatni lehet az egyesület munkáját. Ilyen pl. a jótékonysági futás is, amit legutóbb októberben tartottak meg a Fészek szervezésében. Amennyiben valakinek van nélkülözhető mosógépe, azt a Fészek Gyermekvédő Egyesület honlapján vagy Facebook-oldalán jelezze.

 

 A mosógéppel kapcsolatban egy bejegyzést is közzétettek a Facebookon, amelyet itt lehet megtekinteni:

fotó: pixabay.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email