bilincs

Földbe verték az érdi autótolvajt a rendőrök – videó

bilincs

Földbe verték az érdi autótolvajt a rendőrök – videó

Gyöngyösig menekült a tolvaj, egy patakmederben csaptak le rá a rendőrök.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

G. Tibor Richárd Érden próbált ellopni egy gépkocsit, amikor hirtelen megjelentek a rendőrök. Ekkor kövér gázt adott és elmenekült a helyszínről. Az érdi egyenruhások egészen a Heves vármegyei Gyöngyösig üldözték őt, ahol a férfi  az autójával egy útpadkának hajtott, kitört az egyik kereke, így futva próbálta lerázni az őt követő rendőröket.

G. Tibor Richárd átugrott egy korláton és néhány pillanatra eltűnt az egyenruhások szeme elől. Azt hihette, lerázta üldözőit. Esélye sem volt, hiszen egy beton-partfallal körülvett patakmederben guggolt, amikor bekerítették.  Megbilincselték, elfogták, majd kórházba vitték a lábát fájlaló férfit.

police_katymaribetorok_220113

Az érdi nyomozók akkor már több hete G. Tibor Richárd nyomában voltak, aki a gyanú szerint a városban és a környező településeken követett el bűncselekményeket.

Több kocsit is ellopott, idős embereket károsított meg. Attól sem riadt vissza, hogy megfújja az autópályán lerobbant utánfutó mentését végző férfi táskáját, miközben azt színlelte, hogy ő is segíteni akar.

A 28 éves férfi a kihallgatásán a vallomástételt valamint a jegyzőkönyv aláírását megtagadta. Mondhatni, a férfi igazi nagykutya, fekete öves bűnöző, aki ellen nyolc másik büntetőeljárás van folyamatban, főként vagyon elleni bűncselekmények, valamint garázdaság gyanúja miatt. Eszerint bántak vele az elfogásakor, érthető módon egyáltalán nem finomkodtak vele a rendőrök.

Fotó: police.hu - illusztráció

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email