ledegok_ikea_jpg

Február 6-án indul az ingyenes LED-izzók kiosztása

ledegok_ikea_jpg

Február 6-án indul az ingyenes LED-izzók kiosztása

Két helyszínen is várják majd az érdieket, hogy elkerüljék a hosszas sorban állást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Sokan kérdezték a Városházán  az elmúlt napokban, mikor indul a LED-osztás, miért kell ennyit várni? A Városháza munkatársai az ÉrdMoston keresztül is köszönik az érdeklődők türelmét. Mint elmondták, időigényes volt a speciális égők beszerzése. Mivel az izzókat biztosító cég számos más önkormányzatnak is szállít, ráadásul összességében milliós darabszámról van szó, egyszerűen meg kellett várni, hogy Érd sorra kerüljön.

Érden több mint 19 ezer modern, energiatakarékos égőt oszt ki a városháza azok számára, akik tavaly év végén az október 15-e és december 9-e közötti, közel két hónapon át tartó regisztrációs időszakban jelentkeztek a programba” – tudatta László Ferenc, a Városháza szóvivője.

A városháza munkatársai február 6-án két helyszínen várják majd az érdi polgárokat: Érd központjában, a Polgárok Házában (Alsó utca 3.) és a Parkvárosi Közösségi Házban (Gépész utca 14.). Mindkét helyszínen hivatali időben vehetik majd át az összekészített, esetenként tucatnyi égőt tartalmazó csomagokat azok, akik regisztráltak.

A következő napokban az ÉKFI teherautójával  Szentendréről Érdre szállítjuk a LED-eket, összeállítjuk a névre szóló csomagokat – azaz kiporciózzuk a 19 ezer darabot –, végül kezdődhet az osztás.

Várjuk tehát önöket február 6-tól! Az ingázók, a munkaidőben nem Érden tartózkodó polgárok számára természetesen hétvégi időpontokat is biztosítunk majd, a részletekkel, pontos nyitva tartással rövidesen jelentkezünk” – tette hozzá László Ferenc

Az témában készült teljes interjút alább hallgathatják meg:

Fotó: Praktiker, Ikea illusztráció

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email