bacskai-sara-luca

Az érdi Sára diadala: csapatával a második legjobb koris Európában

bacskai-sara-luca

Az érdi Sára diadala: csapatával a második legjobb koris Európában

Ezüstérmet nyert a magyar váltóval a gyorskorcsolyázó érdi lány.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi Bácskai Sára Luca is tagja volt a magyar női váltónak, amely második helyen végzett a lengyelországi Gdansk-ban rendezett rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A magyar nemzeti csapatban Sára mellett Jászapáti Petra, Kónya Zsófia és Sziliczei-Német Rebeka volt érintett a 3000 méteres versenyszámban. A kvartett Hollandia mögött, de Olaszország előtt ért célba, megszerezve a kontinenstorna ezüstérmét.

Bácskai Sára Luca a 2000 méteres vegyesváltóban is érdekelt volt, ahol végül ötödik pozícióban zárt, egyéni 500 méteren pedig a negyeddöntőig jutott.

„Úgy mentünk ki, hogy realitás lehet odaérni a dobogóra, de nem akartunk nyomást helyezni magunkra. A döntő mindig nehéz, fizikailag és mentálisan ott kell lenni, és most ez sikerült mindannyiunknak. Én annyira tele voltam adrenalinnal, hogy szívesen koriztam volna tovább. Nagyon örülök, hogy az elmúlt évek után újra sikerült a lányokkal dobogóig jutni, innen csak előre megyünk!” – értékelte az Európa-bajnokságon mutatott teljesítményt az érdi kiválóság, Bácskai Sára Luca.

Fotó: MTI/archív

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email