Simics Judit az Érd új vezetőedzője

Olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok az Érd új vezetőedzője

Simics Judit az Érd új vezetőedzője

Olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok az Érd új vezetőedzője

Simics Juditot nevezték ki az érdi női kézilabdacsapat vezetőedzőnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Simics Judit váltja Horváth Rolandot az NB I-ben szereplő Érd női kézilabdaklub vezetőedzői posztján. A 55 esztendős, mohácsi születésű szakember játékosként tagja volt a 2000-ben, Sydney-ben rendezett olimpián ezüstérmes magyar női kézilabda-válogatottnak, amellyel ugyanabban az évben Európa-bajnokságot is nyert. A Dunaferrel a többi között megnyerte a Bajnokcsapatok Európa Kupáját 1999-ben, és négy alkalommal is elhódította a magyar bajnoki címet.

Simics Judit edzőként kilenc éven át dolgozott a Ferencváros utánpótláscsapatainál, egyik legkiemelkedőbb eredményét az ifjúsági korosztályú lányokkal érte el, akikkel magyar bajnoki címet is nyert. A mostani lesz az első felnőtt NB I-es vezetőedzői kinevezése. Pénteken pedig már a Békéscsaba elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen debütálhat az Érd kispadján.

„Mindenképpen olyan edzőt kerestünk, aki a sok fiatal játékosunkkal hosszabb távon is jól együtt tud dolgozni. Ez független attól, hogy mi lesz a bajnokság végkimenetele. Nehéz szezon közben új edzőt találni, de szerintem ő szakmailag és emberileg is alkalmas a megcélzott feladatok elvégzésére” — nyilatkozta az új szakember kinevezése kapcsán Fenyőházi-Nagy Andrea, az Érdi Sport Kft. ügyvezetője.

Fotó: Érd Handball

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email