Hatgólos meccset vívtak az érdiek

A pontszerzésre is volt esélyük az érdi futsalosoknak

Hatgólos meccset vívtak az érdiek

A pontszerzésre is volt esélyük az érdi futsalosoknak

A listavazető otthonában 4-2-re kikapott az Asterix a futsal NB II-ben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hat gólt hozó mérkőzéssel nyitotta 2023-at az Asterix SC. A férfi futsal NB II Nyugati csoportban szereplő gárda a tabellán éllovas TFSE-BESTRONG vendégeként játszott 4-2-t a 16. fordulóban.

A találkozó a hazaiak szemszögéből indult jobban, hiszen három gólt szereztek az első játékrészben, míg ez idő alatt az érdiek egyet sem lőttek. A második félidőben azonban Viza Krisztián és Borka Bálint is betalált az Asterix színeiben, a 3-2-es eredménnyel pedig szorossá tették a bajnokit az érdiek.

Az egyenlítés, s általa a pontszerzés végül elmaradt, mivel a fővárosiak újabb találatot értek el hat perccel a lefújás előtt.

A 4-2-es végeredmény ellenére jó mérkőzést játszott Haffner György vezetőedző alakulata, ami bizakodásra adhat okot a folytatásra nézve.

Férfi futsal NB II, Nyugati csoport, 16. forduló
TFSE-BESTRONG – Asterix SC Érd 4-2 (3-0)
Érdi gólok: Viza 22. perc, Borka 27. p.

Gratulálok ellenfelünknek, mert minden aprónak tűnő egyéni hibánkat kihasználva sikerült megszerezniük a 3 pontot. Mutatott játékunkkal teljes mértékben elégedett voltam. Csapatunk fejlődésének ezen szakaszában még sajnálatos, de törvényszerűek azok a hibák, amelyek kiküszöbölésén hétről hétre dolgozunk.

A második félidő eredményessége pedig egyértelműen megmutatta, hogy fiatal csapatunk jó úton halad – értékelt a találkozó lefújását követően Haffner György vezetőedző.

A játéknap után a tabella kilencedik helyén áll az Asterix.

Facebook.com/Asterix Sport Club

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email