_ALX0889

Így repítették vissza a múltba az érdi időskorúakat – videó

_ALX0889

Így repítették vissza a múltba az érdi időskorúakat – videó

Régi kuplékkal, sanzonokkal hangolódtak a karácsonyra az idős emberek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A leghálásabb dolog szépkorúaknak programot szervezni. Még a hideg sem tarthatta vissza őket, így a Parkvárosi Közösségi Házban teltház várta a Nemdebár együttes harmadik koncertjét is. Szinte gyermeki figyelemmel kísérték Csőzik László polgármester és a szervező Szepes Gyula Művelődési Központ részéről Szűcs Ágnes köszöntőjét.

A közönség tagjai azokban az években születhettek, amikor reggeltől estig ezeket a dalokat ontotta a rádió, egészen addig, míg a légiriadók szirénái túl nem harsogták a zenét. Nehéz éveket is megéltek, megdolgoztak egy békés és minőségi időskorért.

Az arcukon szétáradó öröm arról árulkodik, hogy legalább erre az egy órára a zene visszarepítette őket az ifjúkorukba. A zene megtette a magáét, de nekünk is dolgunk van. A mindenkori aktív korosztály felelősséggel tartozik az időseiért. Ahogyan a polgármester mondta: „Szükség van arra, hogy összetartsunk, és tegyünk azokért, akiknek nálunk kevesebb jutott.”

Fotó: Balogh Alex; operatőr: Jeney Gergely

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email