winter-gea32ba558_1920

Elő a hólapátot és a szánkót, vasárnap érkezhet a hó

winter-gea32ba558_1920

Elő a hólapátot és a szánkót, vasárnap érkezhet a hó

A hétvégén kiadós eső várható, ami vasárnap havazásba fordul.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Pénteken napközben a köd a legtöbb helyen feloszlik, ugyanakkor túlnyomóan borult lesz az ég, sokfelé várható ismétlődő eső, zápor, az esti órákban akár zivatar is előfordulhat, nagy területen kiadós mennyiség valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken északon és nyugaton 3 és 7, másutt 7 és 12 fok között valószínű.

Szombaton túlnyomóan borult időre kell számítani. Az eső, záporeső hajnalra a keleti, déli részekre szorul vissza, majd napközben délnyugat felől újabb, kiterjedt csapadékzóna érkezik. Estétől az Alpokalján megnő a havas eső, havazás esélye.

A többnyire északnyugati, északi szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik. A minimum-hőmérséklet 1 és 10, a maximum 3 és 12 fok között alakul, délkeleten, keleten lehet melegebb.

Vasárnap erősen felhős vagy borult időre van kilátás. Többfelé kell számítani esőre, amit nyugat felől egyre nagyobb területen havas eső, havazás válthat fel. Az északnyugati, északi szelet a Dunántúlon és északkeleten erős, olykor viharos lökések kísérik.

A hőmérséklet hajnalban -1 és +10 fok között alakul, délkeleten, keleten lehet majd a magasabb értékeket mérni. Napközben az ország nagyobb részén fokozatosan csökken a hőmérséklet.

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email