erd_komarom

Győzelem az őszi idényzárón

erd_komarom

Győzelem az őszi idényzárón

A Komárom elleni egygólos győzelmével a hatodik helyen telel az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Keretbe foglalta őszi szezonját az Érdi VSE, amely az első forduló idegenbeli mérkőzéséhez hasonlóan az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában, hazai pályán is – Pál Szabolcs korai góljával – 1–0-ra győzte le a Komárom VSE-t, ezzel a tabella hatodik helyéről vonul téli szünetre.

Jól kezdte a mérkőzést az Érd, hiszen rögtön az első helyzetét gólra váltoltta, amikor egy jobb oldali akció végén került a labda a hosszún egyedül érkező Pál elé, aki visszabökte a labdát a kapu bal alsó sarkába.

A kevés helyzetet hozó, nyugodt mederben zajló mérkőzésen az első félidő még két helyzetet hozott, amikor egy középről elvégzett távoli komáromi szabadrúgást kellett védenie Kertész Ferencnek, majd két perccel a szünet előtt egy léc alá tartó labdát tolt fölé az érdi kapus.

A második játékrészben sem kellett sok az újabb érdi gólhoz, de Szabó Richárd 53. percben leadott lapos, 20 méteres lövését védte Bánfalvi Dániel, a Komárom kapusa.
Aztán az 56. percben emberhátrányba kerültek a vendégek, amikor Nagy Tamás a félpályán alattomos módon ütötte meg az érdi Szabó Richárdot a “legkellemetlenebb helyen”. Az emberelőnyt gyorsan kihasználhatták volna az érdiek, de hiába jutott túl Pál Szabolcs már a kapuson is, Farkas Bálint lövését a gólvonalról bravúrral mentettek Szecsődi Gergő.

Aztán a 69. percben is meg volt a lehetőség az érdi előny megduplázására, de a szép bal oldali akció végén előbb Szabó Richárd lövését védte Bánfalvi, majd a kipattanó lepte meg a csereként beállt Kürti Zsoltot.

Az újabb kapott gól elkerülésében és a kontrákban bízó vendégek jól tartották magukat, a 78. percben pedig szerencséjük is volt, hogy Pintér Nikolasz ígéretes helyzetben nem találta el a kaput. A hajrában minden mindegy alapon próbálkoztak a vendégek, de Kertész Ferenc kapujára nem okoztak veszélyt, azonban az érdiek sem tudták kihasználni, hogy a Komáromnak megnyílt a védelme, de így is 1–0-ra nyertek, keretbe foglalva ezzel az őszi szezont.

Örülök, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót és gratulálok a csapatomnak az egész őszi produkcióhoz és a hatodik helyhez. Köszönjük az ősszel kilátogató szurkolóinknak és mindenkinek a támogatást és kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek

– mondta Ebedli Zoltán.

Az Érdi VSE a Komárom VSE elleni győzelemmel a tabella hatodik helyéről vonul téli szünetre. A 2023-as év első tétmérkőzésére február 12-én, Tatabányán kerül sor.

erdivse.hu

Fotó: erdivse.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email