vizcsap_pixabay_jpg_1536x864

Százak maradtak víz nélkül a pénteki csőtörés miatt

vizcsap_pixabay_jpg_1536x864

Százak maradtak víz nélkül a pénteki csőtörés miatt

A diósdi meghibásodás Érden is vízhiányt okozott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Több száz háztartás maradt ideiglenesen víz nélkül péntek délután Érdligeten, miután eltört a területet ellátó vízvezeték. „A meghibásodás még Diósd területén, a Balatoni úton történt, ám ez a 150 milliméteres vezeték szolgálja ki az érdi városrész lakosságát – tájékoztatta az érdmost.hu-t Jónás József, az Érd és Térsége Víziközmű Kft. (ÉTV)műszaki igazgatója.

Jónás elmondása szerint kollégái fél napon keresztül dolgoztak a hiba elhárításán, és péntek éjszaka fejezték be a munkát – ezalatt több helyen is megszűnt vagy akadozott a vízellátás Érd és Diósd határában.

Az ÉTV-től úgy tudjuk, szombat reggelre már zavartalanul működött a szolgáltatás – igaz, az Érden Láttam-Hallottam Facebook-csoportban volt, aki még a reggeli órákban is vízhiányra panaszkodott.

Legutóbb november elsején volt csőtörés Diósdon, november 21-én pedig érdi városközpontban szünetelt egy ideig a vízszolgáltatás, bekötési munkálatok miatt.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email