22_03_29_erdmost_nincskep

Kevesebb az orvos, viszont több a wifi

22_03_29_erdmost_nincskep

Kevesebb az orvos, viszont több a wifi

Az érdi szakrendelőben kevesebb orvos áll a betegek rendelkezésére, de bővültek az intézmény szolgáltatásai.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Gondokkal küzd a nőgyógyászati osztály az érdi szakrendelőben, hiszen továbbra is csak két orvos látja el a feladatokat – számolt be hivatalos Facebook-oldalán az intézmény. Dr. Olawuyi Sámuel és Dr. Garamvölgyi Zoltán heti három illetve heti két  alkalommal rendel. Egy szakorvosra még mindenképpen szükség lenne, de úgy tűnik idén ezt már nem tudják biztosítani, sőt az ünnepi időszakban rendelés sem lesz.

December utolsó hat munkanapján (22-23; valamint december 27-30.) egyáltalán nem lesz a Romicsban nőgyógyászat/terhesrendelés, a hatóságok segítségét kértük erre a 6 napra. Az érintettek (különösen a várandósságuk utolsó hetében lévő kismamák) tájékoztatást kapnak, hová fordulhatnak szükség esetén ebben az időszakban

– írja a főigazgató az intézmény bejegyzésben.

A bőrgyógyászaton is vannak változások, amelyek okozhatnak fennakadást az egészségügyi szolgáltatásban. Dr. Szoboszlai Andrea nem rendel tovább az érdi intézményben, így Dr. Turbucz Ágnes (heti 5 rendelés) és Dr. Szabó Olga (heti 1 rendelés) áll a betegek rendelkezésére.

Dr. Orbán László onkológus a héten tájékoztatta az intézményt arról, hogy munkáját nem tudja folytatni Érden, az utolsó rendelése 2023. január 3-án lesz. Az egészségügyi intézmény vezetősége dolgozik azon, hogy újabb orvos érkezzen a távozó onkológus helyére, de ez sem lesz egyszerű.

Itt is a hatóságokat kértük, hogy átmenetileg jelöljenek ki betegeink részére egy helyettesítő intézményt. Az érintettek közvetlen tájékoztatása is meg fog történni

– áll a bejegyzésben.

A kényelmi szolgáltatások terén pedig előrelépés történt, hiszen mostantól az intézménybe látogatók ingyenes, jelszóval védett wifi hálózatot használhatnak. A szolgáltatást az alábbi hozzáférési adatok segítségével lehet használni:
hálózat neve: Romics
jelszó: 2030Erdi

 

fotó: archív

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email