turkizmedical_jpgjooooo

A teljes gyógyulásig vigyáznak ránk

turkizmedical_jpgjooooo

A teljes gyógyulásig vigyáznak ránk

Hamarosan megnyílik Érd első mozgásszervi magánklinikája, ahol a páciens teljes betegútját szakemberek kísérik és teszik könnyebbé, a gyógyulást pedig gyorsabbá. (Hirdetés)

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Amikor valamilyen mozgásszervi panasszal orvoshoz megyünk, rendszerint több vizsgálat vár ránk, mire megkapjuk a diagnózist, és elkezdődhet a gyógykezelés. Röntgen, MRI, CT, konzultációk, kontrollvizsgálatok és kezelések során át jutunk el a gyógyulásig. Ezt nevezzük betegútnak.

Akár a magán-, akár az állami praxisban keresünk orvost, előfordulnak felesleges körök, zsákutcák, plusz vagy épp kimaradt vizsgálatok, csúszó vagy lemondott időpontok.

Mindez tetemes időveszteséggel, bosszúsággal és nem egyszer kiadással is jár, ráadásul nagyon kimerítő. Az Érden kapuit hamarosan megnyitó Türkiz Medical Center a kiváló orvosi és szakmai háttér mellett Magyarországon egyedülálló szolgáltatással érkezik, ez a betegút-menedzsment, ami kiküszöböli ezt a problémát.

„Gyakran előfordul, hogy a páciens nem tudja, panaszával milyen szakorvoshoz kell fordulnia, milyen vizsgálatokat érdemes elvégeztetnie – mondta dr. Szökőcs András, a Türkiz Medical Center alapító idegsebész szakorvosa.

„Mi már ezen a ponton is támogatjuk őt. Sőt, ha a bejelentkezés során engedélyt kapunk a betegtől, a pontos diagnózis felállításához szükséges vizsgálatainak megszervezésével is támogatjuk.”

„És még nincs vége, sőt ez a része a személyes kedvencem: a teljes kivizsgálás folyamatát, beleértve a kiértékelésre szánt szakorvosi konzultációt a Türkiz Medical Centerben igény szerint egyetlen napra időzítjük. Ezzel akár 3 hetet nyerhetünk a betegnek a magánellátásban tapasztalható átlagos menetrendhez képest.”

„Ezt a szolgáltatásunkat kifejezetten azon pácienseink számára hoztuk létre, akik úgy érzik, a gyógyulásra szánt erőforrásaikat elvonják az egyes vizsgálatok időpontjának összehangolásával járó nehézségek, a betegút különböző állomásain vagy azok közötti várakozás frusztrációja, a munkaidejük, szabadidejük vagy akár a szabadságnapjaik feláldozásával járó stressz. Nem akarom folytatni a sort, de a lista nagyon hosszú”.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a beteg sokkal rövidebb időre essen ki a munkából, kevesebb stressz, idegeskedés és fájdalom mellett tudjon gyógyulni.

A Türkiz Medical Center indulásakor az idegsebészet, az ortopédia és a mozgásszervi rehabilitáció területén nyújt segítséget szakorvosi vizsgálatokkal és teljes körű betegút menedzsmenttel. Hogy az egyes szakrendelésekre milyen panaszok, illetve tünetek esetén várják a megoldásra vágyó pácienseket, elérhető a weboldalon.

A szakorvosi vizsgálatok és a mozgásszervi kezelések a Bajcsy-Zsilinszky út 99. szám alatti épületben történnek, ami autóval és busszal egyaránt könnyen megközelíthető, és elegendő parkolóhely áll a páciens rendelkezésére. Szakorvosok, gyógytornász, manuálterapeuta és gyógymasszőz egyaránt elérhető december 2-ától az intézményben.

A szolgáltatások folyamatos bővítésével rövidesen újabb és újabb szakterület, illetve a teljes fizioterápiás spektrum lesz elérhető. A diagnózis felállításához szükséges kiegészítő vizsgálatokat széles körű szakmai partnerhálózatuknak köszönhetően a betegek igényeinek figyelembevételével, a lehető legrövidebb idő alatt végzik el, hogy amilyen gyorsan lehet, megkezdődhessen a gyógyítás, gyógyulás.

A Türkiz Medical Center szakorvosai a rendelkezésre álló vizsgálati eredmények alapján alkotnak diagnózist, mely minden esetben személyre szabott kezelést ír elő, amit végig ő maga felügyel és szigorúan követ. Szoros kapcsolatban van a beteggel és a terapeutákkal, folyamatos köztük a kommunikáció.

Ez eredményesebbé teszi a kezelést, és gyorsítja a gyógyulást, hiszen a beteg bármely elakadásának tisztázásával nem kell várni a következő személyes látogatásig, hanem akár órákon belül megoldható. A klinika távkonzultációt is kínál: a beteg a rendelkezésére álló MR- vagy CT-felvételt egy erre a célra létrehozott segédlet útmutatásait követve digitális formában eljuttathatja a klinika szakorvosainak, melyet egy online videókonzultáció keretein belül a szakorvos könnyen érthető módon kiértékel a beteg számára.

A cél, hogy a konzultáció végére a páciens tökéletesen megértse a CT- vagy MR-felvételeken látható eltérések és a saját állapota között fennálló ok-okozati összefüggéseket, hogy tudatos döntést hozhasson egy adott kezelés, akár egy javasolt műtét elfogadásával kapcsolatban. Természetesen itt is „csak” a döntés a betegé, a műtét megszervezését a Türkiz Medical Center elvégzi,
hiszen széles körű kapcsolati tőkével rendelkezik mind az állami, mind a magán egészségügyi ellátásban.

„Az idegsebészeten és az ortopédián belül le tudjuk fedni a panasz kialakulásától a megoldásig a teljes kezelési spektrumot, jelentsen ez akár műtétet, akár konzervatív (nem műtéti) kezelést. Bár hozzá kell tegyem, meggyőződésem szerint a műtét akkor éri el leginkább a célját, ha előtte már mindent elkövettünk, hogy elkerüljük azt!” − zárta  szavait dr. Szökőcs András.

(x)

A klinika elérhetősége:
Érd, Bajcsy-Zsilinszky út 99.
Telefon: 06 23 371 246
E-mail: bejelentkezes@turkizmedical.hu
Web: turkizmedical.hu

Fotó: Türkiz Medical Center

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email