tetlak_1

November 12-e a Szociális Munka Napja

tetlak_1

November 12-e a Szociális Munka Napja

A szociális, a gyermekjóléti és a gyermekvédelmi szolgálatokban dolgozó szakemberekre irányul a figyelem ezen a napon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Országgyűlés néhány éve döntött arról, hogy november 12-ét a Szociális Munka Napjává nyilvánítja. A nap célja, hogy ráirányítsa a figyelmet azokra a szakemberekre, akik az év minden napján segítik, gondozzák segítségre szoruló honfitársainkat. Legyen szó akár a szociális, a gyermekjóléti vagy a gyermekvédelmi szolgálatokban dolgozó szakemberekről.

A napról az érdi önkormányzat is megemlékezett. Pénteken a város nevében Tetlák Örs alpolgármester köszöntötte a Szociális Gondozó Központ munkatársait.

Mint azt Facebook bejegyzésében írja, járt a Topoly utcai központban, de ellátogatott a hajléktalan szállóra, a Család- és Gyermekjóléti Központba, valamint a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központban, hogy köszönetét fejezze ki a város nevében azoknak, akik gondoskodnak a város és sok esetben nem is csak a város lakóiról.

Egyúttal hozzátette:

Bármennyire nehéz helyzetben is van a város, kötelességünknek éreztük, hogy pénzjutalom formájában is kifejezzük köszönetünket, hiszen a lehető legkomolyabban gondoljuk, hogy az ágazat valódi elismerést érdemel!

Fotó: Tetlák Örs/Facebook

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email