volanbusz_kocsiallasvaltozas_2

Megváltozik a Volán sztrájkja miatt az érdi menetrend

volanbusz_kocsiallasvaltozas_2

Megváltozik a Volán sztrájkja miatt az érdi menetrend

A kimaradó buszjáratok listáját a www.volanbusz.hu weboldalon tették közzé.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Tájékoztatjuk, hogy 2022. október 25-én, kedden 14 óra és 16 óra közötti időszakban társaságunknál figyelmeztető sztrájkot tart a Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet ” – tudatta a város vezetőjével a  Volánbusz Zrt. szakszervezetének elnöke.

Az elnök leveléből kiderül: a figyelmeztető sztrájk 2022. október 25-én, kedden 14 óra és 16 óra közötti időszakra korlátozódik. A társaság ígérte: ez időre biztosítja az elégséges szolgáltatásokat, így az alábbiak szerint  járatok maradnak ki.

 

Vonal Ind. megállóhely Ind. idő Érk. megállóhely Érk. idő
746 Érd, Minaret 14:25 Érd, TESCO 14:40
746 Érd, Minaret 15:25 Érd, TESCO 15:40

 

Amennyiben az érintett járatok vezetői felveszik a munkát, természetesen a fent felsorolt járatok is közlekedtetésre kerülnek. A busztársaság 2022. október 23-án, vasárnap 13:30 órakor közzé tette a kimaradó járatok listáját, ami megtekinthető a www.volanbusz.hu weboldalon.

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email