Az érdi válogatott jégkorongozók

Válogatott felmérésen bizonyítottak női hokisaink

Az érdi válogatott jégkorongozók

Válogatott felmérésen bizonyítottak női hokisaink

Sághy Lara és Pászti Amira személyében két Kárpáti Farkasok-jégkorongozó vett részt a magyar U16-os válogatott összetartásán, a budapesti Tüskecsarnokban. Amira ezen kívül a 18 év alattiak táborába is meghívást kapott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Kárpáti Farkasok mindkét játékosa nagy örömmel csatlakozott a nemzeti csapat bő keretéhez, és a felmérésekkel teletűzdelt foglalkozásokon hasznos tapasztalatokkal gazdagodott.

„Nagyon jó és egyben fárasztó is volt. Tetszettek a felmérések, amelyeken igyekeztem maximumot nyújtani. A száraz kevésbé, a jeges nagyon tetszett, remek volt a társaság is. Olyan érzésem volt, mintha régóta ismernénk egymást, hiszen annyira megismertem őket és szereztem új barátokat is. Mind a jeges, mind a száraz edzés jó volt és nagyon örülök, hogy megadatott ez a lehetőség nekem, hogy behívtak és, hogy megkapom a lehetőséget, hogy bekerüljek a válogatottba” – nyilatkozta az U16-os összetartás kapcsán Sághy Lara.

„Nagy élmény volt számomra, hogy Larával ott lehettem az U16-os keretben! Nagyon jól éreztem magam, jó volt a közösség, szinte mindenki ismerős volt. Az edzések kemények és fárasztóak voltak. Az első nap száraz felmérésen vettünk részt, ami elég fárasztónak bizonyult. Aznap volt még egy jeges edzésünk is, ahol az ottani edzők próbáltak minket figyelni, hogyan játszunk, milyen taktikákat használunk és hogyan jégkorongozunk csapatban. A második nap jeges felmérések voltak, amin próbáltuk a legjobbat kihozni magunkból” – avatott be a foglalkozások rejtelmeibe Pászti Amira.

„Részt vettem a női U18-as összetartáson, ami elég kemény volt! Reggel jeges felméréseken vettünk részt, utána meg száraz teszteken. A délutáni jeges edzésen gyakorlatokat csináltunk, a végén pedig játszottunk. Számomra ez is óriási élmény volt, hiszen két év után újra itt lehettem és nagyon remélem, hogy az elkövetkezendő hónapokban is részt vehetek ezeken a programokon” – tette hozzá a Kárpáti Farkasok jégkorongozója.

Kárpáti Farkasok

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email