Asterix Érd

Négygólos meccsen maradt alul az Asterix

Asterix Érd

Négygólos meccsen maradt alul az Asterix

3-1-es vereséget szenvedett az Asterix Érd a Tihany vendégeként, a férfi futsal NB II Nyugati csoport 6. fordulójában. A vendégcsapat jól tartotta magát az első félidőben, 1-1-es döntetlent mutatott az eredményjelző a nagyszünetben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az eredmény nem feltétlenül tükrözi, de szoros mérkőzésen maradt alul az érdi együttes a Balaton partján. A házigazda csupán az utolsó előtti percben tudta bebiztosítani a győzelmet.
„Tegnapi ellenfelünkkel, az NB II felsőházához tartozó Tihanyi FC-vel egy olyan mérkőzést sikerült játszanunk, amelyen mindkét csapat mindent megtett a győzelemért. Bátran kijelenthető, hogy nüanszokon múlott a sikerünk, de végül, a második félidő közepén egy szabadrúgás variációnak köszönhetően, amelynek elvégzése során ellenfelünk „zárás” helyett a futsal új technikai elemét, az „ölelést” alkalmazta, a házigazda vette át a vezetést. A végjátékban kapus nélküli játékunk meghozta a tiszta lövőhelyzeteket, de sajnos, mint ahogyan a mérkőzés teljes időtartama alatt, most sem sikerültek a befejezések. A bajnoki 39. percében pedig ellenfelünk egy oldalberúgást követően, kihasználva pillanatnyi dekoncentráltságunkat, üresen álló kapunkba ívelte a labdát. Hétről hétre fejlődünk és amennyiben játékosaink pozitív hozzáállása megmarad, úgy kitűzött céljainkat el fogjuk érni.” – nyilatkozta a bajnoki után Haffner György vezetőedző.
Férfi futsal NB II Nyugati csoport, 6. forduló:
Tihanyi FC – Asterix Érd 3-1 (1-1)
Érdi gól: Viza 3. perc

Facebook.com/Asterix Sport Club

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email