22_03_29_erdmost_nincskep

Felújítás: lezárják 1 hétre az Esküdt utcai vasúti átjárót

22_03_29_erdmost_nincskep

Felújítás: lezárják 1 hétre az Esküdt utcai vasúti átjárót

Október október 10-től október 22-éig között a gyalogosok és kerékpárosok sem kelhetnek át rajta.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Vasútépítési munkák – kitérők és padka építése, sínhegesztés – miatt ideiglenesen lezárják az érdi Esküdt utcai vasúti átjárót október 10-től 22-éig. Ajánlott kerülőút: Zámori út – Vadlúd utca – Szent István-híd (a térképen zölddel jelezve), illetve Bethlen Gábor utca – Diósdi út – aluljáró (a térképen kékkel jelezve).

Ez az útvonal a teherautók számára nem engedélyezett, ezek a járművek a zöld útvonalból a kékbe váltó Fehérvári út – Bagoly utcai átjáró – Kossuth Lajos utca – Bethlen Gábor utca irányban kerülhetnek. Elvileg a teherautók az aluljáróban sem közlekedhetnek, de a Diósdi úton még igen. Az átjáró lezárását szükségessé tevő munkákat az állami Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából végzik, s ezek részét képezik az Érd alsó és Érd állomások közötti vágány kiépítésének.

Az 1355 méter hosszú új pályaszakasz – amelyen 80 kilométeres sebességgel közlekedhetnek majd a vonatok – közvetlen kapcsolatot teremt a két állomás között. Ehhez a vágányon kívül új felsővezetéket, távközlési hálózatot és biztosítóberendezéseket és egy hidat is építeni kell.

A kivitelezéssel kapcsolatos észrevételeket a kivitelező konzorcium által működtetett panasz@vhid.hu e-mail címre, illetve a +36 30 852 7059-es telefonszámra várják.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email