rpt

Kezdődik az újabb körforgalom építése, most a Vadlúd utcánál

rpt

Kezdődik az újabb körforgalom építése, most a Vadlúd utcánál

Szerdán átadták a munkaterületet az érdi Vadlúd utca és a Zámori út kereszteződésében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tervek szerint egy év múlva már a sokkal biztonságosabb körforgalmon át lehet majd közlekedni Érd és Tárnok határában lévő Vadlúd utca és Zámori út kereszteződésében. Szerdán a két település polgármesterei, valamint a kivitelező Colas cég képviselőinek jelenlétében hivatalosan is átadták a munkaterületet az érintett szakaszon.

A rendkívül balesetveszélyesnek számító csomópont átépítése már sok-sok évvel ezelőtt felmerült. Mint azt Csőzik László, Érd polgármestere elmondta, korábban szó volt arról, hogy lámpás kereszteződést alakítanak ki. Végül a körforgalom mellett döntöttek, mert annak az áteresztő képessége nagyobb, és így a forgalmas kereszteződésben kisebb lehet az esélye, hogy dugók alakuljanak ki.

Csőzik László Facebook bejegyzéséből kiderül, hogy a következő napokban a terület előkészítését végzi majd a Colas, majd a közművek, a földalatti csövek cseréje következik, de a beruházás igazán látványos része, az útépítés csak jövőre várható.

Fotó: ÉrdMost, Facebook/Csőzik László

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email