IMG_8337-1200x600

A Puskás nyerte a dobogósok csatáját

IMG_8337-1200x600

A Puskás nyerte a dobogósok csatáját

Az Érdi VSE 3–1-re kapott ki a Puskás Akadémia FC otthonában az NB III Nyugati csoportjának 9. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A válogatott szünetben is folytatódott a küzdelem az NB III-ban. A Nyugati csoportban hat győzelemmel és két döntetlennel második helyen álló Érdi VSE az egy hellyel mögötte, de veretlenül álló Puskás Akadémia FC II vendégeként vívott rangadót.

A találkozót a vendégek kezdték jobban, hiszen Farkas Bálint révén rögtön az első percekben kapufáig jutottak, majd a játékrész derekán újabb nagy helyzetet hagytak kihasználatlanul. A kiegyenlített, lüktető első félidő után a második 45 percet nem kezdték jól az érdiek, hiszen Kertész Ferenc kapuját előbb a 47. percben az idei kilencedik gólját jegyző Magasföldi József, majd öt perccel később Demeter Szilárd is bevette.

Az érdiek bár újabb két kapufáig és több helyzetig jutottak, de a 73. percben Demeter megszerezte egymaga második, csapata harmadik gólját, eldöntve ezzel a három pont sorsát.

A 78. percben Németh Gábor Vince piros lapja miatt megfogyatkozó érdiek bár Pál Szabolcs révén a 85. percben 3–1-re zárkóztak, ennél közelebb már nem tudtak kerülni a felcsútiakhoz, akik továbbra is őrzik bajnoki veretlenségüket és megelőzték aktuális ellenfelüket a tabellán.

Az Érdi VSE-re az NB III Nyugati csoportjának 10 fordulójában újabb hétközi rangadó vár, hiszen szeptember 28-án, szerdán, 16 órától a Kelen SC-t látja vendégül, majd a 11. körben, október 2-án, vasárnap 15 órától a Zsámbéki SK otthonában lép pályára.

NB III, Nyugati csoport, 9. forduló
Puskás Akadémia FC II–Érdi VSE 3–1 (0–0)
Felcsút. V.: Büki Gábor (Ország, Imrő)
PAFC II: Perczel – Fodor M., Demeter, Magasföldi, Major M., Kicsun (Barkóczi, 86.), Kern, Czár, Makara, Vajda R., Dusinszki (Bakos Sz., 88.)
Vezetőedző: Nagy Ádám
Érdi VSE: Kertész F. – Szabó R., Pallagi, Fülöp N., Németh G. V. – Csoma-László (Morvai, 70.), Farkas B., Göblyös, Gajda (Gubacsi, 54.), Pintér N. – Pál Sz. (Molnár D., 86.)
Edző: Ebedli Zoltán
Gól: Magasföldi (47.), Demeter (52., 73.), ill. Pál Sz. (85.)
Kiállítva: Németh G. V. (78.)

forrás / fotó: erdivse.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email