22_03_29_erdmost_nincskep

Nyitva maradnak az óvodák

22_03_29_erdmost_nincskep

Nyitva maradnak az óvodák

Egyetlen óvodát sem zárnak be Érden, az önkormányzat biztosítja a fűtést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hiába szállt el a gáz és az áram ára, egyetlen óvodát sem zárunk be Érden, a gyerekeink nem fognak fázni, biztosítjuk a meleget, a fűtést – hangsúlyozza közösségi oldalán Csőzik László polgármester.

Hiába terjesztik ennek ellenkezőjét a Fidesz helyi képviselői, egy ujjal sem érintjük az óvodákat és bölcsődéket! (Megjegyezném, azok vádolnak minket ilyesmivel, akik a tavaszi választási kampányban még azt harsogták, mindenáron megvédik a rezsicsökkentést. Szemrebbenés nélkül!)

Sőt, egyelőre minden nyitva van, Érd kitart, miközben számos önkormányzat – többek között kormánypárti vezetésű, kiváló pénzügyi helyzetben lévő települések – jelentik be, hogy kénytelenek intézményeket bezárni – teszi hozzá a polgármester, megjegyezve: Érd helyzete sem könnyű.

„Számításaink szerint kormányzati segítség, árstop nélkül az eddigi évi 700 milliós rezsiszámlánk 4 milliárd fölé szállhat. Most azt vizsgáljuk, hogyan tudunk takarékoskodással, költségcsökkentéssel, racionalizálással minél több érdi intézményt megmenteni az őszi-téli bezárástól.”

Többek között erről beszélt a városvezető az ATV ma reggeli műsorában, amit teljes egészében itt lehet megnézni.

Képünk illusztráció

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email