A Kárpáti Farkasok U16-os csapata

Jéghoki: érdi gólpasszok az olasz és az ukrán válogatott ellen

A Kárpáti Farkasok U16-os csapata

Jéghoki: érdi gólpasszok az olasz és az ukrán válogatott ellen

A Kárpáti Farkasok öt jégkorongozója kapott meghívást a magyar U17-es válogatott összetartására.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Barna Olivér, Horváth Alex, Kuminka Zsombor, Keszthelyi Csaba és Léhi Kristóf egyaránt a Kárpáti Farkasokat képviselte az U17-es magyar válogatott edzőtáborában. Svasznek Bence vezetőedző irányításával a budapesti Tüskecsarnokban gyakoroltak a fiatalok három napon át. A program során két edzőmérkőzést is rendeztek: előbb az U18-as ukrán válogatottól 4-2-re kikapott, majd az U18-as olasz gárdát 3-2-re legyőzte a magyar csapat. Kuminka Zsombor és Barna Olivér az ukránok ellen, Léhi Kristóf az olaszok ellen osztott ki egy-egy gólpasszt.

Kuminka Zsombor: „Nagyon élveztem ezt a három napot, különösképpen a meccseket. A védekező zónán volt a hangsúly az edzéseken, én centerként ebből sokat tanultam, amit tudok kamatoztatni itt a klubbomnál is.”

Barna Olivér: „Nagyon jó volt ez a pár nap, az edzéseken nagyon sokat tanultam, leginkább a védekezést és a korong kihozatalt. A meccseken ki is használtam, amit tanultam.”

Keszthelyi Csaba: „Nagyon jól éreztem magam, az edzéseken is sok új dolgot tanultam. Legfőképp a védekezés terén, de a meccseken fejlődtem a legtöbbet a gyors iram miatt, és ezt a tempót igyekszem majd átvinni a bajnoki meccsekre is.”

Horváth Alex: „Jó élményekkel gazdagodtam. Mind az edzésekkel, mind a meccsekkel jobb játékossá váltam és az ott tanultakat próbálom továbbvinni a klubhoz is és magasabb szintre fejleszteni.”

Léhi Kristóf: „Én is nagyon jól éreztem magam. Sokat tanultam az edzéseken és a meccseken egyaránt, amit igyekszem a saját csapatomnál is alkalmazni.”

(Fotó: Kárpáti Farkasok U16/archív)

Kárpáti Farkasok

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email