garzsvásár

Újráznak az érdi kincsvadászok a Garázsvásárok vasárnapján

garzsvásár

Újráznak az érdi kincsvadászok a Garázsvásárok vasárnapján

Szeptember első vasárnapján újra alkudozhatunk a filléres emlékekre, a poros holmikra, a megunt kincsekre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Júniusban az Érdnyugat Egyesület önkéntesének kezdeményezésére nagy sikerrel rendezték meg a Garázsvásárok Vasárnapját. Mindenki a saját kertjében vagy portája előtt árulhatta azokat a holmikat, amikre már nincs szüksége, de mások számára még hasznos lehet. Az eseményhez ide kattintva lehet csatlakozni >>

Az iskola és az óvoda tanévkezdése a mostani garázsvásárok fő apropója, akinek vannak gyerekeknek való tárgyai, ruhái, érdemes most kitenni, mondta el az Érd FM 101.3 reggeli műsorában, a Bundáskenyérben Pendert Éva, az Érdnyugat Egyesület önkéntese, a projekt gazdája.

 

„Természetesen bárki bármit árulhat a garázsvásáron, viszont most ebben az időszakban várható, hogy többen lesznek nyitottak az iskolai és óvodai holmik vásárlására, mint máskor. Remélem, hogy egyre több embert vonz majd ez a program, hiszen nagyon sok olyan holmink gyűlik össze, aminek más még örülhet, de nekünk már nincs rá szükségünk. A használt holmikat újra és újra használni nem csak környezettudatos dolog, de pénztárcakímélő és meglehetősen izgalmas is” – vélte Éva.

A garázsvásárhoz még most is lehet csatlakozni, az Érdnyugat Egyesületnél kell jelentkezni és az árusítani kívánók felkerülnek egy térképre, így a leendő vásárlók, könnyen meg tudják keresni, hogy melyik cím esik hozzájuk a legközelebb, könnyen előfordulhat, hogy akár a szomszédban találnak majd egy kiárusítást – magyarázta a szervező.

Egyébként a jövő hétvégén az érdi piac hamisítatlan zsibvásárt rendez, melynek részleteiről, a jelentkezés feltételeiről ide kattintva olvashat.

 

 

Fotó: Érdnyugat Egyesület

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email