22_03_29_erdmost_nincskep

Zsibvásárt rendez az érdi piac

22_03_29_erdmost_nincskep

Zsibvásárt rendez az érdi piac

Ez az a hely, ahol nem csak lehet, de kötelező is alkudni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nincs garázsa, de imádja a garázsvásárt? Szívesen túladna a gyerek kinőtt ruháin, megunt játékain, a megörökölt cuccokon, lomtalanítaná a padlást, úgy, hogy még pénzt is kapna érte? Szeret olcsón vásárolni, kedveli a régi jó dolgokat? Az érdi önkormányzat piacot fenntartó intézménye szeptember 10-én zsibvásárt rendez az állatpiac területén! Ennek a „garázsvásárnak” garantált lesz a látogatottsága!

Egy – a mai infláció mellett lassan – jelképes összegért (1500 Ft) egész napra kibérelhet egy 15 négyzetméteres helyet, ahova beállhat az autóval és kipakolhatja portékáját.

Előzetes helyfoglalással már most megszerezheti a legjobb placcot magának a piac@ekfi.hu címen, ellenkező esetben érkezési sorrendben osztják ki a helyeket kollégáink.

Amennyiben kedvező a zsibvásár fogadtatása az érdi polgárok és látogatók körében, akkor rendszeressé teszik!

(A zsibvásár eladóinak néhány fontos szabályt érdemes figyelembe venni. Többek között: Új és kereskedelmi mennyiségű áru árusítása szigorúan tilos! Nem szabad dohányárut, italt értékesíteni, továbbá: élelmiszert, kozmetikai terméket, vegyi árut, nemesfémet és az abból készült ékszert, gyógyszert, étrend-kiegészítőket, szexuális termékeket, fegyvert, lőszert, pirotechnikai terméket, gázsprayt!)

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email