jánosidr

Érd Egészségügyéért Díjat kapott Dr. Jánosi Mihály

jánosidr

Érd Egészségügyéért Díjat kapott Dr. Jánosi Mihály

Szent István-napján adták át Érden a városi kitüntetéseket a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében. Érd Egészségügyéért Díjat kapott Dr. Jánosi Mihály házi gyermekorvos.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érden nagyon sok szép megemlékezést tartanak. Ünnepeinkről, évfordulóinkról, a fontosabb történelmi, kulturális eseményekről igyekszünk méltó módon gondoskodni. Nehéz az összehasonlítás, de városi díjaink átadása a legszebbek közé tartozik. Minden évben ugyanis azokat a személyeket és közösségeket díjazzuk, akik és amelyek jobbá, teljesebbé, biztonságosabbá és szerethetőbbé teszik Érdet. Kiemelkedően hasznos, városunk belső összetartását megszilárdító, Érdet az ország-világ színe előtt büszkén megmutató egyéniségeket és életműveket ismerünk el. Városunk legrangosabb elismeréseinek idei nyertesei mind olyanok, akikre felnézhetünk, és akik a maguk területén maradandót alkottak.

Érd Egészségügyéért Díj adományozható a város egészségügyi ellátása érdekében kiemelkedő tevékenységet végző orvosnak, gyógyszerésznek, ápoló- és kisegítő személyzetnek.

Dr. Jánosi Mihály az orvosi diplomáját a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetem gyermekgyógyászati karán, 1982-ben szerezte meg, csecsemő- és gyermekgyógyászatból pedig 1992-ben tett szakvizsgát.
Gyermekorvosi tevékenységét a Bem téri rendelőben kezdte, jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky úti rendelőben dolgozik. Munkáját a szó legnemesebb értelmében hivatásnak tekinti, köztiszteletben áll, a hozzáforduló családok kedvelik hozzáértéséért és személyiségéért. Jól kommunikál, türelmes, közvetlen stílusú orvos, aki a felmerült problémákat mindig igyekszik megoldani és kis páciensei, valamint a családtagjaik bizalmát és elégedettségét elnyerni.
Sok éves kiváló teljesítményével, színvonalas gyógyító munkájával sokat tett Érd Megyei Jogú Város egészségügyének fejlődéséért, a gyermekek egészségéért és gyógyításáért.

Fotó: Balogh Alex

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email