vonat_190719

Vágányzár a fehérvári vonalon

Augusztus 19-től  28-ig a Budapest-Nyugati - Kőbánya-Teher állomások között végzett karbantartási munkák miatt a 30a Budapest – Székesfehérvár vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Nem közlekedik a 3592 sz. vonat (Kőbánya-Kispest 7.12, Budapest-Kelenföld 7.32), illetve Üllő – Kőbánya-Kispest viszonylatban nem közlekednek az alábbi vonatok:

– 3810 sz. vonat (Kőbánya-Kispest 5.57, Kápolnásnyék 6.54),
– 3512 sz. vonat (Kőbánya-Kispest 6.27, Székesfehérvár 7.39),
– 3812 sz. vonat (Kőbánya-Kispest 6.57, Martonvásár 7.46) és a
– 3522 sz. vonat (Kőbánya-Kispest 7.27, Székesfehérvár 8.39)

A vágányzári menetrendet itt találják.

Forrás: MÁV

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email