elojegyzes1

Ezerháromszáz hívás egy hét alatt

Három hónapja szervezték át az előjegyzést a szakrendelőben, az azóta elért eredményeket Bárány Zsolt főigazgató összegezte az intézmény közösségi oldalán.

Május 2-án az előjegyzésen dolgozó munkatársak létszámát 3-ról 5 főre emelték, a korábbi egy kolléga helyett pedig  három kizárólag telefonon ad időpontot reggel 7 és délután 3 óra között. A személyes időpontkérés is megmaradt, egy kolléga csak ezzel foglalkozik mindennap 8 és 15 óra között. Az e-mailes időpontkéréseket szintén egy munkatárs kezeli – írja a Romics oldalán Bárány Zsolt főigazgató.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy bár a személyes időpontkérésnél időnként ugyan várakozni kell, de a korábbi helyzettel ellentétben (amikor az adott kolléga párhuzamosan adott időpontot telefonon és személyesen) a kiszolgálás sokkal gyorsabb és a várakozók sokkal türelmesebbek.

Ami a telefonos időpontkérést illeti, arról a következő (július utolsó hetére vonatkozó) statisztikát közölte a főigazgató:

958 fogadott hívásuk volt, a leghosszabb várakozási idő 9 perc 16 másodperc volt, az átlagos várakozási idő 37 másodperc.  Nem fogadott hívásuk (azaz a beteg hívta az intézményt, de letette, mielőtt felvehették volna az előjegyzésen dolgozók) 323 volt, a leghosszabb várakozási idő 8 perc 23 másodperc volt, az átlagos várakozási idő pedig 1 perc 6 másodperc. 

A május 2-a előtti időszakból pontos mérések sajnos nem állnak rendelkezésre, de korábban a titkárságra nagy számú telefonhívás érkezett, miszerint nem lehet elérni az előjegyzést telefonon – múlt héten egyetlen ilyen telefon nem landolt a titkárságon – írja Bárány Zsolt, hozzátéve:  az e-mailes időpontfoglalásra eddig sem volt panasz, ez továbbra is gördülékenyen megy.

Archív fotó

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email