Augusztus 1-től csak a neten lesz Érd Tv

Továbbra is készülnek a várost és környékét érintő videós tartalmak, de azok már a webes tartalomgyártás szempontjai szerint.

Augusztus 1-től megszűnik az Érd Médiacentrumhoz tartozó Érdi Városi Televízió műsorszórása a Digi valamint a Telekom kábelhálózatán, és ettől kezdve csak interneten lesznek elérhetőek a szerkesztőség által készített mozgóképes tartalmak. Ez konkrétan az egyébként már évek óta létező erdmost.hu címen elérhető hírportált illetve a médiacentrum youtube-on, facebook-on és egyéb világhálós platformokon megjelenő csatornáit jelenti.

Vagyis továbbra is készülnek a várost és környékét érintő videós tartalmak, de azok az eddig megszokott, mondhatni „klasszikus” televíziós formátumban, (mint pl: napi híradó vagy magazinműsorok) már nem kerülnek majd a nézők szeme elé, csak a webes tartalomgyártás szempontjai szerint.

Ezzel – reményeink szerint – nemcsak hatékonyabban juttathatjuk el riportjainkat, interjúinkat, tudósításainkat az érdieknek, hanem velük együttműködve, a hozzászólás, véleményalkotás lehetőségét felkínálva alakíthatjuk közösen az Érd TV tartalmát. Célunk, hogy minél több emberhez jussunk el, és valódi XXI. századi szemlélettel alakítsuk, korszerűsítsük az Érd TV-t.

Az internetre való átköltözés apropóján idézzük fel a helyi televízió első híradóját, amit közel 17 évvel ezelőtt, 2005. október 21-én sugároztunk.

Aki további videókra is kíváncsi az Érdi Városi Televízió archívumából, annak ajánljuk a néhány hónapja útjára indított Érd Tv Retro nevű youtube csatornát.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email