22_07_29_erdtv_logo

Költözünk

22_07_29_erdtv_logo

Költözünk

Kedves érdiek! Fontos változás előtt áll az Érd Médiacentrum és annak nagy hagyományokkal bíró csapata, az Érd TV.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A nemzetközi és hazai trendeket követve (utóbbiakat talán kicsit meg is előzve) tartalmainkat teljes egészében átköltöztetjük az internetre. Ezzel igyekszünk felzárkózni az egyre népszerűbb tartalom előállítók mellé, amelyek ma már elsősorban a YouTube-on és más internetes platformokon szolgáltatnak. Ezzel – reményeink szerint – nemcsak hatékonyabban juttathatjuk el riportjainkat, interjúinkat, tudósításainkat az érdieknek, hanem velük együttműködve, a hozzászólás, véleményalkotás lehetőségét felkínálva alakíthatjuk közösen az Érd TV tartalmát. Célunk, hogy minél több emberhez jussunk el, és valódi XXI. századi szemlélettel alakítsuk, korszerűsítsük az Érd TV-t.

Mi az, ami nem változik?

Az Érd TV csapata ezután is beszámol a várost érintő fontosabb politikai, kulturális, sport- és a civil életet érintő eseményiről. Továbbra is készülnek riport- és dokumentumfilmek, interjúk. Ezek az Érd Most internetes oldalán, az Érd TV YouTube csatornáján és természetesen a Médiacentrum közösségi felületein (Facebook, Instagram, TikTok) lesznek elérhetők.

A Digi és Telekom kábelhálózatán augusztus 1-től, egy hónapon keresztül az Érd TV képújságja lesz látható.

Az Érd Médiacentrum csapata

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email