22_07_29_erdtv_logo

Költözünk

Kedves érdiek! Fontos változás előtt áll az Érd Médiacentrum és annak nagy hagyományokkal bíró csapata, az Érd TV.

A nemzetközi és hazai trendeket követve (utóbbiakat talán kicsit meg is előzve) tartalmainkat teljes egészében átköltöztetjük az internetre. Ezzel igyekszünk felzárkózni az egyre népszerűbb tartalom előállítók mellé, amelyek ma már elsősorban a YouTube-on és más internetes platformokon szolgáltatnak. Ezzel – reményeink szerint – nemcsak hatékonyabban juttathatjuk el riportjainkat, interjúinkat, tudósításainkat az érdieknek, hanem velük együttműködve, a hozzászólás, véleményalkotás lehetőségét felkínálva alakíthatjuk közösen az Érd TV tartalmát. Célunk, hogy minél több emberhez jussunk el, és valódi XXI. századi szemlélettel alakítsuk, korszerűsítsük az Érd TV-t.

Mi az, ami nem változik?

Az Érd TV csapata ezután is beszámol a várost érintő fontosabb politikai, kulturális, sport- és a civil életet érintő eseményiről. Továbbra is készülnek riport- és dokumentumfilmek, interjúk. Ezek az Érd Most internetes oldalán, az Érd TV YouTube csatornáján és természetesen a Médiacentrum közösségi felületein (Facebook, Instagram, TikTok) lesznek elérhetők.

A Digi és Telekom kábelhálózatán augusztus 1-től, egy hónapon keresztül az Érd TV képújságja lesz látható.

Az Érd Médiacentrum csapata

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email