22_03_29_erdmost_nincskep

Ki kapja idén az életműdíjat és a város közéletéért elismerést?

22_03_29_erdmost_nincskep

Ki kapja idén az életműdíjat és a város közéletéért elismerést?

Az önkormányzat felhívást tett közzé az október 23-án kiosztásra kerülő díjakra. A javaslatokat augusztus 31-ig várják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése az Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata által adományozható díjakról és kitüntetésekről szóló 7/2017. (II. 27.) önkormányzati rendelet értelmében az október 23-ai ünnepi megemlékezés alkalmából a következő díjakat adományozza:

 

Az Érd Város Életmű Díja annak adományozható, akinek több évtizeden át végzett kimagasló közösségi, tudományos, művészeti, kulturális életműve, valamint egyéb területen végzett tevékenysége példaként állítható a város közössége elé.

 

Az Érd Város Közéletéért elismerés azoknak a civil szervezeteknek és személyeknek adományozható, akik a legtöbbet teszik Érd lakosságáért, a város kulturális, történelmi és egyéb értékeinek megóvásáért. Az elismerés adományozható továbbá azoknak, akik a társadalmi, közösségi élet építésében, működtetésében kiemelkedő eredményeket érnek el, tevékenységükkel hozzájárulnak a város pozitív arculatának kialakításához.

 

Az Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata által adományozható díjakról és kitüntetésekről szóló 7/2017. (II.27.) önkormányzati rendelet értelmében a díjak odaítélését a Közgyűlés bizottságai, a polgármester, a városban élő nagykorú polgárok, intézmények, civil szervezetek, nemzetiségi önkormányzatok indítványozhatják.

 

A javaslatokat a kitüntetendő személyekre 2022. augusztus 31-ig juttathatják el dr. Csőzik László polgármesternek címezve a Polgármesteri Hivatalba (2030 Érd, Alsó u. 1.), illetve e-mail-en az onkormanyzat@erd.hu címre szkennelve.

 

A felhívás a város honlapján is elérhető. 

 

 

 

Archív fotó

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email