nyaralas_190611

Mit vigyünk az egészségügyi csomagban nyaralásra?

Mindenképpen alap a fájdalom- és lázcsillapító, valamint a koronavírus miatt a maszkot se felejtsük otthon – hívta fel a figyelmet dr. Balla Rozália érdi háziorvos.

Lényeges a csomag összeállításakor, hogy „milyen betegségeket visznek magukkal az emberek nyaralni” – fogalmazott a háziorvos. Legyen velünk valamilyen hasmenés elleni készítmény, görcsoldó, emellett a kisebb sérülésekhez sebfertőtlenítő, steril kötszer, sebragasztó.

A koronavírus most kevésbé aktív, de dr. Balla Rozália továbbra is javasolja a távolságtartást és nagy tömegben mindenképpen ajánlja a maszk viselését.

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email