290969712_562350762002925_8141485220085035100_n

Érdi ezüstérmek a kézilabda-vb-n

Kiss Dorottya Zsófia és Csáki Lilla személyében két érdi kézilabdázó is világbajnoki ezüstérmet szerzett a vasárnap zárult női junior tornán. A fináléban két góllal maradt alul Ifjabb Kiss Szilárd együttese.

Az NB I.-ben szereplő Érd fiatal tehetségeivel, a beálló Kiss Dorottya Zsófiával és a jobbszélső Csáki Lillával a keretében vágott neki a szlovéniai korosztályos világbajnokságnak a magyar nemzeti csapat, amely végig szenzációsan menetelt. Hibátlan teljesítménnyel nyerte saját csoportját a gárda, majd az egyenes kieséses szakaszban is minden találkozóját győzelemmel zárta. A vasárnap esti helyosztón, Norvégia ellen szenvedte el első vereségét a vb-n, de itt is szinte mininális különbséggel, 31-29-re maradt alul.

Női junior kézilabda-világbajnokság, döntő:
Norvégia – Magyarország 31-29 (17-15)

(Fotó: facebook.com/Érd Handball)

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email