22_03_29_erdmost_nincskep

Szőlővirág Ünnep, Szent Iván-éji meglepetésekkel

Június 24-én rendezik meg az érdi pincesoron a Szent Iván-éji Szőlővirág Ünnepet. A rendezvényen igai fesztiválhangulat és különleges látványvilág várja a érdeklődőket.
A két pandémiás év után végre újra megrendezik a Szőlővirág Ünnepet az ófalusi pincesoron.  Az idei rendezvény ráadásul a Szent Iván-éj előtt egy nappal lesz, így tűzzsonglőr-show is színesíti majd a programokat.
Nyitott pincék, bor- és ételkülönlegességek, gasztronómiai és kézműves vásár várja a látogatókat, akik a nemrég kihelyezett színes esernyőkben is gyönyörködhetnek.
Az ünnep délután kettőkor kezdődik, és az alábbi programok várják a közönséget:
14-18 óra között: táncbemutatók, előadások, zenei kis koncertek
18:00 MEMORIES LIVE MIX az ÉRD FM 101.3 MIXMŰSORA BREDÁK PJ-vel
19:30 SPIGIBOY
21:00 SZENT IVÁN-ÉJI TŰZZSONGLŐR SHOW
21:30 DJ DORI
23:00 RADIO SENSE LIVE MIX (SZEDER GÁBOR, MAX VARION, DJ LENOX)
A rendezvény belépődíja: 300 Ft / fő
6 éven aluliak a rendezvényt ingyen látogathatják.

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email