kramer

Krämer Péter újra Angliában lép szorítóba

Június 17-én Krämer Péter megmérkőzik Liverpoolban a brit Josh Kelly-vel, aki amatőrként a 2016-os nyári olimpián és a 2015-ös Európa-bajnokságon is indult, amelyen Nagy-Britannia színeiben bronzérmet szerzett.

Kelly 2018-ban megszerezte a WBA bajnoki címét, 2018-ban pedig a Commonwealth bajnoki címét birtokolta.

„Demeter Laci küldte ezt az ajánlatot, de az elmúlt napokban volt több lehetőség is. Volt egy New Yorki Madison Square Gardenes meccs is, de szinte az utolsó pillanatban az Atlétikai Szövetség eltiltotta az ellenfelem. Ezt követően kicsit el is engedtem a dolgokat, mondván, hogy a nyaralás előtt már nem lesz mérkőzésem. Majd jött egy újabb lehetőség, amire igent mondtunk, Josh Kelly lesz az ellenfelem Liverpoolban, egy 10 menetre kiírt meccsen 70 kg-ban. Körülbelül nyolc napot alatt egy négy kilót le kell dobnom. Kedden fogunk indulni, szerdán lesz egy sajtótájékoztató, csütörtökön a mérlegelés, pénteken pedig a mérkőzés” – kezdte Peti a beszámolót a mérkőzése kapcsán.

„Hülye lettem volna nem elvállalni egy ilyen lehetőséget. Papíron őt tartják az esélyesebbnek, de nem félünk tőle, úgy megyünk ki, hogy nyerni szeretnénk. Nem vagyok életem formájában, hiszen nem készültem konkrétan erre a meccsre, ez egy beugró szerep, de mindent megfogok tenni a győzelem érdekében. A bunyóban mindenki egy ütésre van a győzelemtől!”

Kelly mérlege 12 mérkőzés 10 győzelem (6 KO) 1 vereség és 1 döntetlen. A „Pretty Boy” becenévre hallgató bokszoló Sunderland-ban született, éppen ezért hatalmas szurkolója is városa csapatának. Eddigi egyetlen vereségét pont a legutóbbi mérkőzésén szenvedte el, David Avanesyan ellen.

https://uncia.info/

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email