kramer

Krämer Péter újra Angliában lép szorítóba

kramer

Krämer Péter újra Angliában lép szorítóba

Június 17-én Krämer Péter megmérkőzik Liverpoolban a brit Josh Kelly-vel, aki amatőrként a 2016-os nyári olimpián és a 2015-ös Európa-bajnokságon is indult, amelyen Nagy-Britannia színeiben bronzérmet szerzett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kelly 2018-ban megszerezte a WBA bajnoki címét, 2018-ban pedig a Commonwealth bajnoki címét birtokolta.

„Demeter Laci küldte ezt az ajánlatot, de az elmúlt napokban volt több lehetőség is. Volt egy New Yorki Madison Square Gardenes meccs is, de szinte az utolsó pillanatban az Atlétikai Szövetség eltiltotta az ellenfelem. Ezt követően kicsit el is engedtem a dolgokat, mondván, hogy a nyaralás előtt már nem lesz mérkőzésem. Majd jött egy újabb lehetőség, amire igent mondtunk, Josh Kelly lesz az ellenfelem Liverpoolban, egy 10 menetre kiírt meccsen 70 kg-ban. Körülbelül nyolc napot alatt egy négy kilót le kell dobnom. Kedden fogunk indulni, szerdán lesz egy sajtótájékoztató, csütörtökön a mérlegelés, pénteken pedig a mérkőzés” – kezdte Peti a beszámolót a mérkőzése kapcsán.

„Hülye lettem volna nem elvállalni egy ilyen lehetőséget. Papíron őt tartják az esélyesebbnek, de nem félünk tőle, úgy megyünk ki, hogy nyerni szeretnénk. Nem vagyok életem formájában, hiszen nem készültem konkrétan erre a meccsre, ez egy beugró szerep, de mindent megfogok tenni a győzelem érdekében. A bunyóban mindenki egy ütésre van a győzelemtől!”

Kelly mérlege 12 mérkőzés 10 győzelem (6 KO) 1 vereség és 1 döntetlen. A „Pretty Boy” becenévre hallgató bokszoló Sunderland-ban született, éppen ezért hatalmas szurkolója is városa csapatának. Eddigi egyetlen vereségét pont a legutóbbi mérkőzésén szenvedte el, David Avanesyan ellen.

https://uncia.info/

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email