image0

Női kézi: Csáki Zsófi is Érden folytatja

image0

Női kézi: Csáki Zsófi is Érden folytatja

Átlövőben és irányítóban is bevethető játékos érkezik Csáki Zsófi személyében, aki egy ízben már megtapasztalhatta milyen az első osztály, de most az Érdnél szeretne bizonyítani.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csáki Zsófi Szegeden kezdett kézilabdázni, majd az utóbbi három évben az Algyő csapatával NB II-ből feljutott a másodosztályba, ahol idén az előkelő negyedik helyen végzett az együttes. A 2018/19-es szezonban, a Budaörs színeiben már bemutatkozott az élvonalban, az Érd elleni találkozón három gólt is szerzett.

A Budaörsnél kevesebb játéklehetőséget kaptam, mert még fiatalabb voltam. Érden szeretnék kibontakozni az első osztályban. Csikócsapat az Érd, nagyon sok új játékos lesz. Nálam fiatalabbak is vannak, úgyhogy szeretnék minél jobban kiteljesedni és megmutatni mit is tudok igazán. Ezt még az első NB I-es szezonomban nem nagyon tudtam megmutatni, de amikor megkaptam a játéklehetőséget, azt úgy érzem maximálisan kihasználtam. Pont az Érd elleni meccseken játszottam a legtöbbet. Azért nem lesz teljesen ismeretlen a keret. Hadfi Grétit, Landi Gabit is ismerem, Dávid-Azari Fruzsi pedig még a Budaörsnél volt csapattársam.

A fiatal játékos balátlövő poszton játszott eddig, az előző szezonban 26 meccsen 105 gólig jutott.

handballerd.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email