HadfiGreta_handballerd

Női kézi: újabb játékos hosszabbított az ÉRD-del

HadfiGreta_handballerd

Női kézi: újabb játékos hosszabbított az ÉRD-del

A Debrecenből érkező Csapó Kyra és a korábban hosszabbító Kántor Kamilla mellett a következő idényben is az ÉRD női kézilabdacsapatát erősíti a kapuban Hadfi Gréta – jelentette be a kapus szerződéshosszabbítását a klub hivatalos honlapján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 2021-22-es idény előtt az FTC-Rail Cargo Hungariatól érkező U17-es világbajnok Hadfi a szezon során sokat fejlődött és fontos védésekkel vette ki a részét az ÉRD NB I-ben maradásából, ezek után nem meglepő, hogy a klub szerette volna marasztalni és szerződést hosszabbított Hadfival.

„Ez alatt a rövid idő alatt a csapattól kezdve, a stábon keresztül a szurkolókig mindenkit nagyon megszerettem Érden. Örülök, hogy bizalmat kaphattam az NB I-ben. Ez nagyon sokat jelent a fejlődésem és az önbizalmam szempontjából is. Szeretnék még sok mindent tanulni Rolandtól, és Szvetitől is”

– nyilatkozta a Magyar Kézilabda Szövetség adatbázisa szerint a mögöttünk hagyott idényben 39 védett lövést bemutató Hadfi Gréta a handballerd.hu-nak.

Mint ismert, az ÉRD korábban Horváth Roland vezetőedzővel, illetve Csáki Lillával, Kiss Dorottya Zsófiával, Kóka Mariannal, Kopecz Barbarával, Kántor Kamillával, Landi Gabriellával, Mód Noémivel, Paróczy Sárával, Sztankovics Rékával és Pécsi Villővel is szerződést hosszabbított, illetve eddig a Debrecenből érkező kapus, Csapó Kyra, a Győrből érkező fiatal tehetség, Gerencsér Fanni, illetve a legutóbb a Szent István SE-ben szereplő Puskás Lilla érkezését jelentette be, s egyelőre az MTK-hoz igazoló Szabó Kitti távozásáról számolt be, míg Alexandra Vukajlovics korábban egy szezonra szóló kölcsönszerződést írt alá az Érdi Sport Kft.-vel.

kiemelt kép: handballerd.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email