22_03_29_erdmost_nincskep

Tiszta udvar, rendes ház – idén is

22_03_29_erdmost_nincskep

Tiszta udvar, rendes ház – idén is

Már lehet nevezni a Tiszta udvar - rendes ház városszépítő versenyre Százhalombattán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Idén is virágosztást tartott az önkormányzat Százhalombattán. A városlakók összesen közel 20 ezer tő egynyári növényhez juthattak hozzá. Mint Vezér Mihály polgármester elmondta, a több mint 15 éve elkezdett akció mára mozgalommá fejlődött, a város hazai és nemzetközi virágos díjakat nyert. A legfontosabb azonban az, hogy a környezet a lakók által szépülhet, és Százhalombatta büszkén viselheti az „Ország Legszebb Városa” címet – tette hozzá.

A százhalombattai önkormányzat idén is meghirdette a Tiszta udvar – rendes ház városszépítő versenyt, amelyre július 24-ig lehet jelentkezni. A nevezési lapokat a Polgármesteri Hivatalban kihelyezett gyűjtőládába kell bedobni. A nyomtatványok átvehetőek a Polgármesteri Hivatal földszinti ügyfélszolgálatán, vagy letölthetőek a város honlapjáról (www.battanet.hu).

A versenyre három kategóriában lehet nevezni: társas-, illetve családi házak házak előkertje, valamint a legszebb virágosított ablak, vagy erkély. A benevezett helyszíneket zsűri járja körbe augusztus 1–5. között. A különböző kategóriákban a pályázati felhívásban szereplő kritériumoknak megfelelő portákat Tiszta udvar – rendes ház 2022 táblával, valamint a három kategória legjobbjait Virágos Százhalombatta 2022 díjjal és értékes ajándékokkal jutalmazzák. A verseny ünnepélyes eredményhirdetésére a 28. Battai Napokon, szeptember 10-én kerül majd sor.

Részletek a Százhalombattai Hírtükörben. 

Forrás: Százhalombattai Hírtükör. Archív fotó

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email