erdgyereknap_220523

Ez a hétvége a gyerekeké lesz

erdgyereknap_220523

Ez a hétvége a gyerekeké lesz

Érden és a környező településeken is sok színes programmal készülnek a gyereknapra. Mutatjuk a kínálatot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érden szombaton tartják a városi gyermeknapot, Mini Muri címmel, a múzeumkertben, a Szepes Gyula Művelődési Központ szervezésében. A belépés ingyenes, büfé és kézműves vásár is társul a mulatsághoz.

A részletes program:
9.30 kapunyitás
10.00 Jp táncbemutató
10.30 Ládafia bábszínház – Viadal
11.30 Csiga duó koncert
12.30 Hulahoppbemutató Shneller Szilvia vezetésével
13.00 Masters táncbemutató
13.45 Bűvészshow
14.30 MeseMag – Cirkuszi mese előadás a Simorág társulattal
15.30 A Musical Akadémia előadása
16.00 Masni és Pocó gyerekkoncert Mihályi Rékával
17.15 Hahó gyerekkoncert
Interaktív programok: ládavasút, ökolabirintus, kezes/lábas – biciklis játékok, arcestés, kézműveskedés.

A sétányon szombaton és vasárnap is food truck-ok és kézműves vásár várja a családokat, valamint arcfestés, henna- és csillámtetoválás, hajfonás, pólfestés, kisvasút, játszóház és bicikló.

Szintén szombaton 14 és 18 óra között a Bóbita játszótéren és környékén (Hargitai utca) színes programokkal várja a gyermekeket az Érdnyugat Egyesület. Lesz többek között meseolvasás, aszfaltrajzverseny, perecevő verseny és kötélhúzás is. A napot minidiszkó zárja.
Lesz kézműveskedés is: zoknikból gyárthatnak manókat a gyermekek. A szervezők azt kérik, a résztvevők zoknikat  hozzanak magukkal.

Az Érdnyugat Egyesület köszönettel fogadja az adományokat a résztvevőktől.  További részletek ide kattintva!

Simonpusztán május 29-én 11 órától kezdődnek a programok és egész nap tartanak. Lesz kézműves vásár és foglalkozás, kisállat simogató, népi játszótér hagyományos népi fajátékokkal, sétakocsikázás, sétalovagoltatás, istállólátogatással egybekötött interaktív bemutató, gyerekeknek mókás lovaglás, lovastorna, lovasoktatási nyílt nap, simonpusztai betyárkodás, játékos ügyességi családi vetélkedő és lovasbemutató is. 16 óra és 17 óra között rendezik meg a Simonpuszta szépe ló szépségversenyt, amely után 17.30-tól pedig A gonosz mostoha című családi mesemusicalt adja elő a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház.

A simonpusztai gyermeknap részleteiről ide kattintva olvashat!

Május 29-én (vasárnap) 14 órától gyermeknapra várják a családokat Diósdon, a Gárdonyi kertben.

A színpadon Zizi bohóc, a Napvirág zenekar, a MASZK bábszínház és Pomázi Zoltán szórakoztatja a kicsiket és nagyokat.

Lesz hófánk, ugrálóvár, tűzoltóautó, rendőrmotor, traktor, elektromos kisautók.A programok ingyenesek.

Szintén 29-én, 10 és 16 óra között az Egészségház parkolójában rendezi meg a tárnoki gyermeknapot a Tárnoki Közösségi Színtér.

10 órától légvárakkal, fa játszóparkkal, minigolffal, bohóccal, buborékfocival és aszfaltrajzolással várják a gyermekeket, akik 10 és 12 óra között egy rendőrautót is kipróbálhatnak.

10.30 és 11.15. között Hajnal Máté ad interaktív bűvészshowt, 11.30 és 15 óra között pedig csillámtetoválásokat kérhetnek a gyermekek, 12 és 15 óra között pedig buborékfújót kapnak ajándékba.

15 órától habpartit tartanak.

A gyermeknapon a Szikra Tehetséggondozó Egyesület, a Nita Dekor, Kövesi Liza, Hazafi Gál Zsuzsanna „Legótábor”, a Mancs a kézben Egyesület és a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete állít standot.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email